jobdates

Een Jobdate biedt nieuwe kansen!

Waarom een Jobdate met FlexForce?

emoji_people

Hoi, wij zijn Flexforce Personeelsdiensten.
Sinds 1990 werken wij als betrouwbare bemiddelaar in de sectoren techniek, logistiek en technisch productiewerk. Bijna al onze vacatures hebben een langdurig karakter, met veelal uitzicht op overname. Salaris is natuurlijk conform de cao waaronder je werkt.
Wij vragen wel van jou een persoonlijke inschrijving bij ons op de vestiging in Alblasserdam. Vervolgens gaan wij actief voor jou op zoek, of bieden je gelijk aan bij onze relaties. Je kunt rekenen op onze persoonlijke begeleiding tijdens een sollicitatiegesprek maar zeker ook op de eerste werkdag.
Ons werkgebied zit veel in de metaal (jachtbouw, scheepsbouw en constructie), logistiek (zwaar transport, kraanwerk) en zoals gezegd technisch productiewerk. Zoek je goed werk, zoek je een betrouwbaar uitzendbureau, neem dan met ons contact op!

Hoe werkt het?

chat

Zoals eerder aangegeven ga je via WhatsApp beeldbellen in gesprek met een uitzendbureau/werkgever. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon! Vanzelfsprekend zorg je voor een goede voorbereiding, een goede eerste indruk kan het verschil maken!

Zie jij een Jobdate wel zitten en wil je graag je netwerk vergroten in je zoektocht naar werk? Schrijf je hieronder dan snel in! Noteer je naam en mobiele telefoonnummer, plan je gewenste tijd en de eerste stap is gezet. Zet de afspraak meteen even in je agenda, dan kun je het niet meer vergeten!

Heel veel succes en plezier!

Schrijf je in!

assignment

Inschrijven voor Jobdate FlexForce 25 mei 2023

Loading...