jobdates

Een Jobdate biedt nieuwe kansen!

Waarom een Jobdate met B&S Group?

emoji_people

B&S heeft als missie om premium consumptiegoederen beschikbaar te maken voor iedereen en overal. Wij geloven dat toegang tot consumentenproducten die vreugde en comfort brengen in het dagelijks leven, overal ter wereld gemakkelijk moet zijn.

We zijn er trots op dat B&S is opgenomen in de nieuwste editie van de #MT500 van MT/Sprout, waarin de 500 meest gerenommeerde bedrijven van Nederland zijn opgenomen. Wij staan op de #7e plaats van meest aantrekkelijke werkgever en op de #12e plaats van meest duurzame bedrijf.

 

Hoe werkt het?

chat

Zoals eerder aangegeven ga je via WhatsApp beeldbellen in gesprek met een uitzendbureau/werkgever. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon! Vanzelfsprekend zorg je voor een goede voorbereiding, een goede eerste indruk kan het verschil maken!

Zie jij een Jobdate wel zitten en wil je graag je netwerk vergroten in je zoektocht naar werk? Schrijf je hieronder dan snel in! Noteer je naam en mobiele telefoonnummer, plan je gewenste tijd en de eerste stap is gezet. Zet de afspraak meteen even in je agenda, dan kun je het niet meer vergeten!

Heel veel succes en plezier!

Schrijf je in!

assignment

Inschrijven voor Jobdate met B&S Group 25 mei 2023

Loading...