jobdates

Een Jobdate biedt nieuwe kansen!

Waarom een Jobdate met Groei Realisatie Groep?

emoji_people

Ben jij een positieve, zelfkritische doorzetter die het leuk vindt om met mensen telefonisch contact te hebben? Dan zijn wij op zoek naar jou! Groei Realisatie Groep (GRG) is op zoek naar een salesprofessional die parttime of fulltime beschikbaar is voor het maken van bezoekafspraken in het MKB voor onder meer een gerenommeerd top 10 accountantskantoor.

Wij hechten veel waarde aan betrouwbare en fijne collega’s en niet zo zeer aan leeftijd, zeker 50 plussers zijn meer dan welkom om zich te melden. Ben jij die leuke collega met commerciële ervaring die we zoeken? Dan horen we graag je motivatie en vernemen we graag wat je  ervaring is tijdens het JobDates gesprek!

 

Hoe werkt het?

chat

Zoals eerder aangegeven ga je via WhatsApp beeldbellen in gesprek met een uitzendbureau/werkgever. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon! Vanzelfsprekend zorg je voor een goede voorbereiding, een goede eerste indruk kan het verschil maken!

Zie jij een Jobdate wel zitten en wil je graag je netwerk vergroten in je zoektocht naar werk? Schrijf je hieronder dan snel in! Noteer je naam en mobiele telefoonnummer, plan je gewenste tijd en de eerste stap is gezet. Zet de afspraak meteen even in je agenda, dan kun je het niet meer vergeten!

Heel veel succes en plezier!

Schrijf je in!

assignment

Inschrijven voor Jobdate met Groeirealisatiegroep 25 mei 2023

Loading...