jobdates

Een Jobdate biedt nieuwe kansen!

Waarom een Jobdate met Logistic Force Rotterdam?

emoji_people

Wij zijn Logistic Force, een uitzendbureau werkzaam in de sectoren transport en logistiek en wij zijn specialisten in het uitzenden van medewerkers in deze leuke branche. Daarnaast leiden we via onze eigen academie kosteloos mensen op door diverse praktijkopleidingen en cursussen. Met 19 vestigingen in Nederland zijn we altijd in de buurt! We helpen mensen aan een toffe baan en organisaties met het invullen van hun openstaande vacatures. Soms voor een dag, vaak voor een langere periode tot vast. We geloven in krachtige mensen. Die maken het verschil! Wat kunnen we voor jou betekenen?

We hebben een brede keuze in functies in de productie en de logistiek. We hebben de mogelijkheid om te kijken wat een kandidaat zoekt en ze dan verschillende opdrachtgevers toe te lichten. De meeste vacatures van ons zijn tijdelijk met uitzicht op vast, dus bij een wederzijds goed gevoel kunnen de kandidaten zich binden aan de opdrachtgever. Bij onze opdrachtgevers is het mogelijk om je door te ontwikkelen tot operator in de productie. In de logistiek kan je certificaten behalen.

Hoe werkt het?

chat

Zoals eerder aangegeven ga je via WhatsApp beeldbellen in gesprek met een uitzendbureau/werkgever. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon! Vanzelfsprekend zorg je voor een goede voorbereiding, een goede eerste indruk kan het verschil maken!

Zie jij een Jobdate wel zitten en wil je graag je netwerk vergroten in je zoektocht naar werk? Schrijf je hieronder dan snel in! Noteer je naam en mobiele telefoonnummer, plan je gewenste tijd en de eerste stap is gezet. Zet de afspraak meteen even in je agenda, dan kun je het niet meer vergeten!

Heel veel succes en plezier!

Schrijf je in!

assignment

Inschrijven voor Jobdate met Logistic Force Rotterdam 25 mei 2023

Loading...