jobdates

Een Jobdate biedt nieuwe kansen!

Waarom een Jobdate met Miep huishoudservice?

emoji_people

Miep is landelijk actief in de Huishoudservice en begeleiding. Wij bieden met een enthousiast team medewerkers door geheel Nederland ondersteuning bij cliënten thuis die geheel of gedeeltelijk het huishouden niet meer kunnen doen. Thuis is een plek waar onze cliënten (veelal ouderen) helemaal zichzelf kunnen zijn. Miep biedt een helpende hand, in de eigen vertrouwde omgeving. Miep wil graag onze cliënten ontzorgen. Voor diverse regio’s in heel Nederland zijn we op zoek naar Huishoudelijke Hulpen!

 

Hoe werkt het?

chat

Zoals eerder aangegeven ga je via WhatsApp beeldbellen in gesprek met een uitzendbureau/werkgever. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon! Vanzelfsprekend zorg je voor een goede voorbereiding, een goede eerste indruk kan het verschil maken!

Zie jij een Jobdate wel zitten en wil je graag je netwerk vergroten in je zoektocht naar werk? Schrijf je hieronder dan snel in! Noteer je naam en mobiele telefoonnummer, plan je gewenste tijd en de eerste stap is gezet. Zet de afspraak meteen even in je agenda, dan kun je het niet meer vergeten!

Heel veel succes en plezier!

Schrijf je in!

assignment

Inschrijven voor Jobdate met Miep Huishoudservice 25 mei 2023

Loading...