jobdates

Een Jobdate biedt nieuwe kansen!

Waarom een Jobdate met Prosoftware?

emoji_people

Wil jij zorgverleners helpen met hun patiëntenadministratie? Kom werken bij Prosoftware als Support Specialist!

Prosoftware richt zich op de ontwikkeling, ondersteuning en verkoop van praktijksoftware voor paramedici, de GGZ en hulpmiddelenleveranciers. Onze klanten bevinden zich in uiteenlopende beroepsgroepen in de zorg waarbij ruim 7.000 zorgverleners dagelijks gebruik maken van onze softwareproducten. En daar zijn we trots op, net als op ons team! Onze collega's maken het bedrijf en wij hechten veel waarde aan een fijne werkomgeving.

Ons team bestaat onder andere uit intern opgeleide support specialisten en softwaretesters. Maar ook uit ontwikkelaars en collega's die zich bezig houden met de sales en de administratie van Prosoftware. Samen kijken wij graag of jouw persoonlijkheid, talent en enthousiasme past bij ons team en je eigen ambities.

Groei jij met ons mee?

 

Hoe werkt het?

chat

Zoals eerder aangegeven ga je via WhatsApp beeldbellen in gesprek met een uitzendbureau/werkgever. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon! Vanzelfsprekend zorg je voor een goede voorbereiding, een goede eerste indruk kan het verschil maken!

Zie jij een Jobdate wel zitten en wil je graag je netwerk vergroten in je zoektocht naar werk? Schrijf je hieronder dan snel in! Noteer je naam en mobiele telefoonnummer, plan je gewenste tijd en de eerste stap is gezet. Zet de afspraak meteen even in je agenda, dan kun je het niet meer vergeten!

Heel veel succes en plezier!

Schrijf je in!

assignment

Inschrijven voor Jobdate met Prosoftware 25 mei 2023

Loading...