jobdates

Een Jobdate biedt nieuwe kansen!

Waarom een Jobdate met Scope People?

emoji_people

Wij zijn de brug tussen personeel en organisatie. Een jong team vol enthousiasme, maar altijd met beide benen op de grond. Dat is Scope People. Onze wortels liggen in de Hoeksche Waard, waarna wij onze vleugels hebben uitgeslagen richting Rotterdam en uiteindelijk zijn geland in Sliedrecht. Vanuit Sliedrecht doen wij wat wij het liefst doen; de opdrachtgever en kandidaat echt leren kennen om uiteindelijk de match tussen mens en organisatie te kunnen maken! Wij focussen ons op logistiek, techniek, bouw en administratieve functies. Wil jij dat we met ‘’jouw’’ meedenken over je vervolgstap in je carrière?! Meld je dan aan !

Hoe werkt het?

chat

Zoals eerder aangegeven ga je via WhatsApp beeldbellen in gesprek met een uitzendbureau/werkgever. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon! Vanzelfsprekend zorg je voor een goede voorbereiding, een goede eerste indruk kan het verschil maken!

Zie jij een Jobdate wel zitten en wil je graag je netwerk vergroten in je zoektocht naar werk? Schrijf je hieronder dan snel in! Noteer je naam en mobiele telefoonnummer, plan je gewenste tijd en de eerste stap is gezet. Zet de afspraak meteen even in je agenda, dan kun je het niet meer vergeten!

Heel veel succes en plezier!

Schrijf je in!

assignment

Inschrijven voor Jobdate met Scope People 25 mei 2023

Loading...