jobdates

Een Jobdate biedt nieuwe kansen!

Waarom een Jobdate met Timing Tiel?

emoji_people

Al meer dan 25 jaar is Timing Uitzendbureau dé HR specialist in uitvoerend werk. Wij zorgen voor de werving en selectie van een groot aantal mooie opdrachtgevers. Dit doet Timing inmiddels met maar liefst 900 medewerkers. Een deel van onze mensen werkt op het hoofdkantoor in Apeldoorn. Het merendeel is werkzaam op één van de regionale kantoren of zit Inhouse bij grote opdrachtgevers. En dit jaar werd bekend dat wij tot de top 3 van Nederlandse uitzendbureaus behoren. Hier zijn wij natuurlijk heel trots op!

Ben jij op zoek naar een baan in de productie of logistiek? Heb je al ervaring in deze branche of zou je graag ervaring op willen doen? Wellicht hebben wij iets dat bij je past! Meld je nu aan om kennis te maken!

 

Hoe werkt het?

chat

Zoals eerder aangegeven ga je via WhatsApp beeldbellen in gesprek met een uitzendbureau/werkgever. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon! Vanzelfsprekend zorg je voor een goede voorbereiding, een goede eerste indruk kan het verschil maken!

Zie jij een Jobdate wel zitten en wil je graag je netwerk vergroten in je zoektocht naar werk? Schrijf je hieronder dan snel in! Noteer je naam en mobiele telefoonnummer, plan je gewenste tijd en de eerste stap is gezet. Zet de afspraak meteen even in je agenda, dan kun je het niet meer vergeten!

Heel veel succes en plezier!

Schrijf je in!

assignment

Inschrijven voor Jobdate met Timing Tiel 23 maart 2023

Loading...