jobdates

Een Jobdate biedt nieuwe kansen!

Waarom een Jobdate met Werken met Passie (regio Drechtsteden - Gorinchem)?

emoji_people

Een nieuwe baan die aansluit bij jouw ambities. Werken met Passie vindt de juiste match! Werk doen dat leuk en uitdagend is. Wij helpen bij het vinden van die baan. Kennismaken? Luisterend oor. Direct toegang tot werk. Open cultuur. Oog voor jouw talent. Staat altijd klaar. Bij Werken met Passie zetten we net dat stapje meer om jou te leren kennen. Bij ons mag je jezelf zijn! Wij luisteren naar jouw verhaal en denken actief mee met eventuele kansen die aan bod komen tijdens het gesprek.

Hoe werkt het?

chat

Zoals eerder aangegeven ga je via WhatsApp beeldbellen in gesprek met een uitzendbureau/werkgever. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon! Vanzelfsprekend zorg je voor een goede voorbereiding, een goede eerste indruk kan het verschil maken!

Zie jij een Jobdate wel zitten en wil je graag je netwerk vergroten in je zoektocht naar werk? Schrijf je hieronder dan snel in! Noteer je naam en mobiele telefoonnummer, plan je gewenste tijd en de eerste stap is gezet. Zet de afspraak meteen even in je agenda, dan kun je het niet meer vergeten!

Heel veel succes en plezier!

Schrijf je in!

assignment

Inschrijven voor Jobdate met Werken met Passie Drechtsteden – Gorinchem 23 maart 2023

Loading...