jobdates

Een Jobdate biedt nieuwe kansen!

Waarom een Jobdate met Westerduin Personeelsbemiddeling Tiel?

emoji_people

Waarom een Jobdate met Westerduin Personeelsbemiddeling Tiel?
Heb je weleens van een Jobdate gehoord? Nee? Westerduin Personeelsbemiddeling Tiel wil graag met jou op date! Dit doen wij door digitaal een bakje koffie met jou te drinken. Westerduin Personeelsbemiddeling wil jou helpen om een baan te vinden die bij jou past. Westerduin focust zich vooral op de bouw-, logistiek-, groen-, techniek- en productiesector. Passie voor je werk en niet 100%, maar 200% inzet zijn de woorden die de kandidaten omschrijven waar wij naar op zoek zijn. Herken jij jezelf hierin? Meld je snel aan!

Hoe werkt het?
Om ervoor te zorgen dat jij op Jobdate gaat, kan jij je aanmelden bij Pauline of Eline. Zij staan klaar om jou aan een fantastische baan te helpen! Als jij je hebt aangemeld ga je, zoals gezegd, een digitaal bakje koffie te drinken. Hierin leren jullie elkaar beter kennen, zodat Pauline en Eline weten wat voor werk het beste bij jou past! Het enige wat jij nodig hebt om hieraan mee te kunnen doen, is je mobiele telefoon. Vergeet daarbij natuurlijk niet je goede humeur en jouw motivatie om je beste beentje voor te zetten!
Dus ben jij op zoek naar een nieuwe baan en lijkt het jou wel wat om op Jobdate te gaan? Meld je snel aan bij Pauline of Eline! Laat jouw naam, telefoonnummer en tijd waarop jij wilt bellen hieronder achter. Wij gaan graag voor jou aan de slag! Zien we jou snel?

Hoe werkt het?

chat

Zoals eerder aangegeven ga je via WhatsApp beeldbellen in gesprek met een uitzendbureau/werkgever. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon! Vanzelfsprekend zorg je voor een goede voorbereiding, een goede eerste indruk kan het verschil maken!

Zie jij een Jobdate wel zitten en wil je graag je netwerk vergroten in je zoektocht naar werk? Schrijf je hieronder dan snel in! Noteer je naam en mobiele telefoonnummer, plan je gewenste tijd en de eerste stap is gezet. Zet de afspraak meteen even in je agenda, dan kun je het niet meer vergeten!

Heel veel succes en plezier!

Schrijf je in!

assignment

Inschrijven voor Jobdate met Westerduin Personeelsbemiddeling Tiel 23 maart 2023

Loading...