jobdates

Een Jobdate biedt nieuwe kansen!

Waarom een Jobdate met Yellowworks?

emoji_people

Waarom Yellow Works anders is dan andere uitzendbureaus! Veel van de kandidaten die bij ons gestart zijn, hebben samen met ons een weg uitgestippeld met doorgroeimogelijkheden. Dit is gelukt zowel binnen Yellow Works als samen met onze opdrachtgevers.

Wat wij kunnen bieden is uniek! Dit concept zorgt ervoor dat onze kandidaten trots zijn op wat ze doen en elke dag met plezier naar hun werk gaan. We willen toch allemaal 365 dagen werkgeluk?

Buiten dat we bemiddelen in werk, besteden we ook veel aandacht aan persoonlijke doorgroeimogelijkheden van iedere kandidaat. Dit doen we door onder andere te investeren in coaching trajecten en opleidingen in onze Yellow Academie.  Wij geven jou de kans, jij hoeft hem alleen maar te pakken!

Wij hebben regelmatig vacatures voor; schoonmakers, (leerling) industrieel reinigers, front- en backoffice medewerkers, chauffeurs, operators, administratieve medewerkers, kraanmachinist, Logistieke planners, timmerlieden, heftruckchauffeurs, verladers, Riggers, servicemonteurs en nog veel meer...

Hoe werkt het?

chat

Zoals eerder aangegeven ga je via WhatsApp beeldbellen in gesprek met een uitzendbureau/werkgever. Het enige wat je nodig hebt is je mobiele telefoon! Vanzelfsprekend zorg je voor een goede voorbereiding, een goede eerste indruk kan het verschil maken!

Zie jij een Jobdate wel zitten en wil je graag je netwerk vergroten in je zoektocht naar werk? Schrijf je hieronder dan snel in! Noteer je naam en mobiele telefoonnummer, plan je gewenste tijd en de eerste stap is gezet. Zet de afspraak meteen even in je agenda, dan kun je het niet meer vergeten!

Heel veel succes en plezier!

Schrijf je in!

assignment

Inschrijven voor Jobdate met Yellowworks 25 mei 2023

Loading...