jobdates

Hoe werkt het?

Je gaat via Themadagen naar een door jezelf gekozen werkgever/uitzendbureau en plant de afspraak in op een door jou gekozen tijdstip. Natuurlijk kun je op één dag meerdere afspraken inplannen bij de deelnemende werkgevers/uitzendbureaus. Op het moment van je geplande afspraak word je via WhatsApp beeldbellen benaderd door de werkgever of het uitzendbureau.

TIP: Op het moment van de afspraak is het handig om je cv bij de hand te houden. Beschouw het gesprek als een echt sollicitatiegesprek! Bereid je dus goed voor en denk na hoe je jezelf het best kunt presenteren.

Heb je vragen?

Het kan zijn dat je nog vragen hebt. Laat het ons dan weten door het contactformulier in te vullen. Wij komen er dan zo snel mogelijk bij je op terug.

Wat fijn om vanuit huis mijn sollicitatiegesprek te voeren, TOP IDEE!
Deelnemer
Jobdates is voor ons een mooie laagdrempelige manier om in korte tijd met werkzoekenden in contact te komen. Na een kort videogesprek van enkele minuten weten we al of we potentieel iets voor elkaar kunnen betekenen en nodigen we de kandidaat bij ons uit voor verdere kennismaking
Niels van Logistic Force

Hopelijk kun je over een paar weken terugkijken op een aantal leuke en plezierige gesprekken. En misschien krijgt het wel een vervolg! Een bezoek aan het uitzendbureau voor een vervolggesprek of op gesprek bij een werkgever. En als we stiekem nog wat verder kijken gloort daar wellicht die nieuwe baan! En dan begon het allemaal gewoon met een eerste gesprek via WhatsApp beeldbellen, jouw eerste jobdate!!!

Een Jobdate = Een stap dichterbij een nieuwe baan